وجود ۳۱۰ معدن دارای پروانه بهره‌برداری معتبر در همدان

همدان_معاون امور معادن اداره کل صمت استان همدان گفت: ۳۱۰ معدن دارای پروانه بهره‌برادی معتبر در استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی احمدی عمده کانی موجود در استان را شامل مواد معدنی و آهن ساختمانی عنوان کرد که در استان فرآوری شده و صادرات به صورت خام نیست و ادامه‌داد: میزان مواد معدنی اکتشافی ۱ میلیارد و ۸۰ میلیون تن بوده که دارای گواهینامه کشف است.

وی با اعلام اینکه استخراج مواد معدنی ۲۱ و نیم میلیون تن بوده و ۱۵ میلیون تن استخراج سالیانه داریم‌.

معاون امور معادن اداره کل صمت استان همدان با بیان اینکه در سال‌جاری طبق مصوبه ۱۷ معدن به چرخه تولید بازگشت، اضافه کرد: سال ۱۳۹۹ میزان حقوق دولتی از معادن ۲۲ میلیارد تومان بود، سال گذشته ۸۴ میلیارد تومان با رشد ۴۰ درصدی را شامل شد و این میزان تا پایان آذر ماه سالجاری به ۱۰۰ میلیارد تومان رسید.

احمدی نظارت بر برداشت معادن را با تهیه نقشه پایه معادن عنوان کرد و ادامه داد: استان همدان دارای ۱۰۵۰ عضو در سازمان نظام مهندسی معادن است که معادن ملزم به جذب این مهندسین شدند.

وی با تاکید بر اینکه حقوق دولتی به مناطقی که معدن واقع شده تخصیص می‌یابد و ۲ درصد به استان محل وقوع معادن اختصاص پیدا می‌کند تا جهت بازسازی راه‌ها و.‌.. هزینه شود، افزود: تا سقف یک درصد از کل فروش معادن به تخریب و خسارت وارد شده اختصاص می‌یابد.

صادرات سنگ و مواد خام

معاون امور معادن اداره کل صمت استان همدان با بیان اینکه در زمینه فرآوری ۸۰ درصد پیشگیری از خام فروشی داریم، اضافه کرد: مواد معدنی نیز که فرآوری نمی‌شود به صورت خام صادر نمی‌شود.

وی به تولید شمش منیزیم از دولومیت در دو واحد در نهاوند و ملایر خبر داد و بیان کرد: در ماه‌های آتی واحد دوم استارت می‌خورد.

احمدی با اعلام اینکه سیسلیس و فروسیلیس همدان در غرب آسیا مطرح بوده و صادرمی شود، تصریح کرد: فلدسپات همدان خاص است.

معاون امور معادن اداره کل صمت استان همدان به برگزاری مزایده عمومی برای ۸۷ معادن متروک استان اشاره کرد و ادامه داد: ۷۷ مورد در مزایده شرکت کردند که ۳۳ نفر برنده شده و ۳۳ معدن به چرخه تولید بر گشت.

وی با اظهار اینکه هیچ مجوز وجود نداشته که به عنوان مثال شن و ماسه استخراج کند اما بر خلاف مجوز اقدام به برداشت سرب نماید.

منبع: خبرگذاری مهر

نحوه استخراج تیتانیوم، روتیل و ایلمنیت

نحوه استخراج تیتانیوم، روتیل و ایلمنیت

تیتانیوم تیتانیوم نهمین عنصر رایج در این سیاره است که به صورت تیتانیوم اکسید و تیتانیوم سیلیکات یافت می‌شود. 90٪ پوسته زمین سیلیکات‌ها هستند که البته دارای تیتانیوم با غلظت‌های 0 تا 1٪ می‌باشد. در چنین غلظت‌های کمی، استخراج آن اقتصادی نیست. در همین حال اکسیدهای تیتانیوم غلظت بین 15

معرفی شرکت “اورفاکس”

معرفی شرکت “اورفاکس”

مقدمه اورفاکس با استفاده از تیمی که در خود تخصص‌هایی از زمین‌شناسی و ژئوفیزیک گرفته تا فعالیت‌های تحقیقاتی و علوم داده را دربردارد به افزایش اطلاعات در اکتشاف و استخراج معادن کمک می‌‎کند. شرکت اورفاکس معتقد است که موثرترین راه برای کاوش، به کارگیری تحلیل مبتنی بر رایانه -که از

ساخت بزرگترین مجمتع صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در لامرد

ساخت بزرگترین مجمتع صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در لامرد

می‌متالز - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در دیدار با گروه سرمایه‌گذاری خارجی از پیگیری و برنامه‎‌ریزی جهت اجرای پروژه بزرگ مجتمع فروآلیاژ به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی لامرد با ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۸۰۰ نفر خبر داد. به گزارش می‌متالز، محسن ربانی‌زاده

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

به گزارش معدن نیوز -مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌و‌گو با معدن‌نیوز اظهار داشت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در راستای برنامه‌های پیشرفت و توسعه به یکی از مولفه‌های جدی در برنامه‌های خودش رسیده است که حوزه توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان است.  حمیدیان افزود: واقعیت اجتناب‌ناپذیری صنایع

سبد خرید