استخراج بیش از ۲۶ میلیون تن مواد معدنی در استان بوشهر

می‌متالز – رئیس اداره امور معادن اداره کل صمت استان بوشهر گفت: که از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۲۶ میلیون تن انواع مواد معدنی از معادن این استان استخراج شده است.

به گزارش می‌متالز، عبدالنبی سهولی با اشاره به میزان ذخیره ۲ میلیارد و ۵۷۱ میلیون تن مواد معدنی در استان افزود: طبق وضعیت موجود، ۲۵۴ معدن در استان بوشهر، دارای مجوز هستند که از این تعداد ۱۱ معدن آن دارای دو نوع ماده معدنی است، همچنین ۲ واحد معدنی راکد با اشتغالزایی ۱۳ نفر در ۱۰ ماه امسال احیا شده است.

وی با اشاره به فعال بودن ۶۸ معدن با اشتغالزایی ۳۲۴ نفر در شهرستان دشتی، گفت: بیش از ۴۲ میلیارد تومان در این معادن سرمایه گذاری شده و میزان ذخیره مواد معدنی این شهرستان ۸۳۲ میلیون تن است.

سهولی از فعال بودن ۵۷ معدن در دشتستان با ۴۰۰ نفر اشتغالزایی خبر داد و افزود: در این شهرستان با سرمایه گذاری بیش از ۷۴ میلیارد تومان تاکنون، شش میلیون و ۸۵۶ هزار تن مواد معدنی استخراج شده است.

وی تعداد معادن تنگستان را ۲۴ معدن با اشتغالزایی ۱۲۳ نفر دانست و ادامه داد: در این معادن بیش از ۱۳.۵میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و ذخیره این معادن ۸۴ میلیون تن مواد معدنی ارزیابی شده است.

سهولی با اشاره به اینکه دیگر معادن استان بوشهر در دیر، کنگان، گناوه، دیلم، جم و عسلویه قرار دارند، گفت: در مجموع از ۲۵۴ معدن استان بوشهر از ابتدای امسال تاکنون ۲۶ میلیون و ۲۸۱ هزار تن مواد معدنی استخراج و میزان ذخیره این معادن ۲ میلیارد و ۵۷۱ میلیون تن ارزیابی شده است.

رئیس اداره معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان سنگ لاشه، گچ، آهک، واریزه کوهی، مارن، آلویوم و مرمریت را از مهمترین مواد معدنی استان عنوان کرد و افزود: سنگ لاشه با ۸۴ معدن بیشترین ماده معدنی استان است و سالانه ۴ میلیون و ۴۹۹ هزار تن سنگ لاشه از آن استخراج می‌شود.

سهولی از سرمایه گذاری بیش از ۲۶۵ میلیارد تومان در معادن استان خبر داد و گفت: میزان اشتغالزایی در ۲۴۵ معدن استان یک هزار و ۴۰۰ نفر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

استارت‌آپ‌های معدنی

استارت‌آپ‌های معدنی

نقش استارت‌آپ‌های معدنی در دنیا چیست؟ استارت‌آپ‌ها امروزه نقش بسیار پررنگی در توسعه و رشد صنعت در کشورهای مختلف بازی کرده و می‎‌کنند. یکی از این حوزه‌های نیز حوزه معدن است. بررسی عملکرد استارت‌آپ‌ها در کشورهای مختلف در حوزه معدن و صنایع‌معدنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه به شناخت

لیتیوم دروازه جهانی شدن/ فلز استراتژیک لیتیوم جز صنایع های‌تک چه کاربردی دارد؟

لیتیوم دروازه جهانی شدن/ فلز استراتژیک لیتیوم جز صنایع های‌تک چه کاربردی دارد؟

می‌متالز - با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده و با استفاده از متخصصان و سرمایه‌گذاران متعهد می‌توان از لیتیوم به عنوان یک فلز استراتژیک و خاص در راستای جهانی شدن صنعت ایران بهره برد. به گزارش می‌متالز، هفته گذشته مدیرکل دفتر امور اکتشاف وزارت صمت و معاون امور معادن سازمان

معرفی بزرگترین شرکت تولید کننده فولاد در برزیل و آمریکای لاتین

معرفی بزرگترین شرکت تولید کننده فولاد در برزیل و آمریکای لاتین

شرکت Companhia Siderúrgica Nacional که بزرگترین شرکت تولید کننده فولاد در برزیل و آمریکای لاتین محسوب می شود اعلام کرد که برای مصارف داخلی خود قصد دارد تا بین ۳۸ تا ۴۰ میلیون تن سنگ آهن تولید و یا خریداری کند. این شرکت در سال جاری میلادی ۳۳ میلیون تن

وزیر صمت: صادرات مواد معدنی خام نداریم

وزیر صمت: صادرات مواد معدنی خام نداریم

می‌متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تقاضا برای مواد خام در کشور بسیار بالاست و بیش از این که صادرات داشته باشیم واردات مواد خام داریم. به گزارش می‌متالز، سیدرضا فاطمی امین در برنامه صف اول شبکه یک سیما درباره دستاورد‌های سفر هیات ایرانی به چین در بخش

سبد خرید