در یک کنفرانس ملی؛ فناوری‌های توسعه‌یافته معادن شناسایی و معرفی می‌شوند.

‌می‌متالز – «سومین کنفرانس ملی فناوری‌های معدنکاری ایران» با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

به گزارش می‌متالز، کنفرانس تکنولوژی در معدنکاری ۲۰۲۳، فرصت آشنایی و کسب اطلاع از جدیدترین فناوری‌ها و نوآوری‌ها در حوزه معدن و صنایع معدنی را برای مدیران، مشاوران، پیمانکاران و کارشناسان ایرانی فراهم می‌کند. این کنفرانس بر ورود آخرین فناوری‌های معدنکاری در سطح بین‌المللی تاکید کرده و همراه با آن آخرین دستاورد‌ها و تجربیات سرآمدان این صنعت را ارائه خواهد کرد. در این کنفرانس سخنرانانی از اقصی نقاط جهان حضور خواهند داشت که آخرین فناوری‌ها و تجربیات خود را برای شرکت‌های ایرانی معرفی می‌کنند.

راهبرد‌های این رویداد شامل «شناسایی، معرفی و ترویج فناوری‌های معدنکاری توسعه یافته توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، محققان دانشگاهی و کارشناسان صنعتی و معدنی»، «شناسایی و پیگیری مسائل و چالش‌های موجود در واحد‌های معدنی و انتقال آن‌ها به شرکت‌های شناسایی شده» و «انتقال، توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های معدنکاری در کشور» می‌شود.

«برق ماشین‌آلات معدنی»، «مکانیک ماشین‌آلات معدنی»، «اتوماسیون ماشین‌آلات معدنی»، «روش‌های نوین فرآوری مواد معدنی»، «انتقال و توسعه فناوری‌های معدنکاری»، «مواد پیشرفته در فناوری‌های معدنکاری»، «روش‌های نوین اکتشاف منابع زیرزمینی (معادن، نفت و گاز، آب‌های زیرزمینی)»، «کاربرد فناوری‌های نوین در معدنکاری»، «روش‌های نوین استـخراج و پایدارسازی معادن»، «فناوری‌های اندازه‌گیری و رفتارنگاری در معادن» و «روش‌های نوین شناسایی و کاهش آثار زیست‌محیطی معدنکاری» از جمله محور‌های اصلی این رویداد است.

ایران کشوری است که همه ظرفیت‌های لازم برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی را دارد. اما این کار نیازمند شکل‌گیری ارتباط مؤثر و سالم بین دانشگاه‌ها، شرکت‌های سازنده تجهیزات و ارائه‌کننده خدمات مهندسی و واحد‌های معدنی کشور است. برگزاری کنفرانس ملی فناوری‌های معدنکاری ایران نیز فرصتی است تا بازیگران صنعت معدن گرد هم جمع شوند و برای توانمندسازی این حوزه همفکری و هم‌افزایی کنند.

همه دانش‎‌پژوهان، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در زمینه صنایع معدنی و وابسته و کارشناسان معدنی سراسر کشور دعوت هستند تا با مشارکت در این رویداد و ارائه مقالات، طرح‌ها و فناوری‌های خود به توسعه زیست‌بوم صنعت معدن کمک کنند. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://imt۲۰۲۲.yazd.ac.ir/Home/Index مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

استخراج بیش از ۲۶ میلیون تن مواد معدنی در استان بوشهر

استخراج بیش از ۲۶ میلیون تن مواد معدنی در استان بوشهر

می‌متالز - رئیس اداره امور معادن اداره کل صمت استان بوشهر گفت: که از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۲۶ میلیون تن انواع مواد معدنی از معادن این استان استخراج شده است. به گزارش می‌متالز، عبدالنبی سهولی با اشاره به میزان ذخیره ۲ میلیارد و ۵۷۱ میلیون تن مواد معدنی

تولید ورق فولاد زنگ‌نزن؛ محصولی جدید و با ارزش افزوده بالا در فولاد مبارکه

تولید ورق فولاد زنگ‌نزن؛ محصولی جدید و با ارزش افزوده بالا در فولاد مبارکه

‌می‌متالز - اولین ورق فولاد زنگ‌نزن در جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا توسط فولادمردان اصفهان بومی‌سازی شد. به گزارش می‌متالز، آیین رونمایی از ورق فولاد زنگ‌نزن که به همت کارکنان مجتمع فولاد سبا در شرکت فولاد مبارکه اصفهان بومی سازی شده است، باحضور سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت معدن

معرفی شرکت “اورفاکس”

معرفی شرکت “اورفاکس”

مقدمه اورفاکس با استفاده از تیمی که در خود تخصص‌هایی از زمین‌شناسی و ژئوفیزیک گرفته تا فعالیت‌های تحقیقاتی و علوم داده را دربردارد به افزایش اطلاعات در اکتشاف و استخراج معادن کمک می‌‎کند. شرکت اورفاکس معتقد است که موثرترین راه برای کاوش، به کارگیری تحلیل مبتنی بر رایانه -که از

معرفی شرکت ” Universal Field Robots- یونیورسال فیلد روبوتس (یو.اف.آر)”

معرفی شرکت ” Universal Field Robots- یونیورسال فیلد روبوتس (یو.اف.آر)”

مقدمه علی‌رغم پیشرفت‌های علمی، صنایع معدنی همچنان نیاز زیادی به نیروی انسانی دارند. یونیورسال فیلد روبوتس در تلاش است تا با آوردن ربات‌هایی کاملاً خودمختار و توانمند در مقیاس صنعتی، این شرایط را تغییر دهد. شرکت یو.اف.آر معتقد است که محصولاتش می‌توانند زندگی مردم در سراسر جهان را بهبود بخشند

سبد خرید