ساخت بزرگترین مجمتع صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در لامرد

می‌متالز – معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در دیدار با گروه سرمایه‌گذاری خارجی از پیگیری و برنامه‎‌ریزی جهت اجرای پروژه بزرگ مجتمع فروآلیاژ به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی لامرد با ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۸۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محسن ربانی‌زاده در جلسه بررسی و امکان‌سنجی راه‌اندازی مجموعه صنعتی فروآلیاژ که با حضور هیات سرمایه‌گذاری از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس برگزار شد اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر لامرد، قطب انرژی و صنعتی جنوب کشور است و به سبب شاخصه‌هایی، چون نزدیکی به دریا و شرایط اقلیمی مطلوب، بهترین نقطه برای‌سرمایه‌گذاری به‌حساب می‌آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اضافه کرد: استقرار مناطق ویژه اقتصادی در شهرستان‌های جنوب استان در راستای تحقق سیاست اقتصاد دریامحور، راهکاری اساسی برای تقویت بنیه صنعتی کشور و رونق تولید و رفع معضل بیکاری به شمار می‌آید که در وضعیت کنونی کشور، منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس با تکیه بر دانش فنی و مهندسی دست اندرکاران و حمایت‌های مسوولان کشوری و استانی توانسته منطقه‌ای ویژه را در ریل توسعه قرار دهد.

معاون استاندار با تأکید بر اینکه باید عرصه و گستره لازم برای ورود سرمایه‌گذاران را به استان مهیا کنیم، تصریح کرد: تولید توام با سرمایه‌گذاری راهکاری اساسی در برون‌رفت از رکود تورمی است؛ لذا نیاز امروز بخش اقتصاد سوق دادن سرمایه گذاری‌ها به سمت سرمایه‌گذاری‌های تولیدی و اشتغال‌زا با بهره‌گیری از ظرفیت بالقوه ژئوپلیتیکی است.

وی افزود: حمایت از سرمایه‎‌گذاران برای ایجاد اشتغال‌زایی پایدار و رشد اقتصادی استان ضرورت دارد و با اجرای این پروژه که صرفه‌جویی ارزی فراوانی برای کشور در پی دارد، ۲۸۰۰ مورد اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

تغییر در مخاطبان نمایشگاه صادرات چین

تغییر در مخاطبان نمایشگاه صادرات چین

طبق اعلام شرکت توسعه صادرات و واردات کشور چین در ۱۳۶‌امین نمایشگاه کنتن فیر امسال ۱۳۰ هزار نفر از ۲۱۱ کشور شرکت داشته اند که نسبت به سال گذشته ۴.۶٪ رشد داشته است. مخاطبان خاورمیانه‌ای با ۴۴٪ رشد نسبت به سال قبل به طرز چشمگیری توسعه تجارت چین در خاورمیانه

معادن غنی از طلا در سیستان و بلوچستان با ظرفیت چندین میلیون تن

معادن غنی از طلا در سیستان و بلوچستان با ظرفیت چندین میلیون تن

۳۰ میلیون تن ماده معدنی طلا شناسایی شده و از ۴ معدن طلا در ۳ معدن سرمایه‌گذاری شده است می‌متالز - سیستان و بلوچستان استانی که روی گنجینه‌ای از ثروت‌های مختلف خوابیده، اما هنوز هم شنیدن نامش، فقر و محرومیت را در اذهان تداعی می‌کند. این منطقه به‌دلیل قرار گرفتن

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

می‌متالز - آمار‌ها نشان می‌دهد که در دی ماه ۱۴۰۱ صادرات حوزه معدن و صنایع معدنی کشور به ۸۶۴‌میلیون دلار رسیده است که این میزان، از کاهش ۳۰‌درصدی صادرات ماه به ماه و افت ۲۴‌درصدی صادرات سالانه حکایت دارد. به گزارش می‌متالز، در مجموع در ۱۰ماهه اول امسال میزان صادرات

تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور

تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور

معاون محترم امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت: تولید سالانه ۷۶ هزار تن قیر طبیعی در کشور/ تسهیلات ارزان‌قیمت برای اکتشاف و فرآوری ماده معدنی بیتومین معاون محترم امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در مجموع، میزان ذخیره شناخته شده قطعی قیر طبیعی (بیتومین)

سبد خرید