در یک کنفرانس ملی؛ فناوری‌های توسعه‌یافته معادن شناسایی و معرفی می‌شوند.

‌می‌متالز – «سومین کنفرانس ملی فناوری‌های معدنکاری ایران» با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

به گزارش می‌متالز، کنفرانس تکنولوژی در معدنکاری ۲۰۲۳، فرصت آشنایی و کسب اطلاع از جدیدترین فناوری‌ها و نوآوری‌ها در حوزه معدن و صنایع معدنی را برای مدیران، مشاوران، پیمانکاران و کارشناسان ایرانی فراهم می‌کند. این کنفرانس بر ورود آخرین فناوری‌های معدنکاری در سطح بین‌المللی تاکید کرده و همراه با آن آخرین دستاورد‌ها و تجربیات سرآمدان این صنعت را ارائه خواهد کرد. در این کنفرانس سخنرانانی از اقصی نقاط جهان حضور خواهند داشت که آخرین فناوری‌ها و تجربیات خود را برای شرکت‌های ایرانی معرفی می‌کنند.

راهبرد‌های این رویداد شامل «شناسایی، معرفی و ترویج فناوری‌های معدنکاری توسعه یافته توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، محققان دانشگاهی و کارشناسان صنعتی و معدنی»، «شناسایی و پیگیری مسائل و چالش‌های موجود در واحد‌های معدنی و انتقال آن‌ها به شرکت‌های شناسایی شده» و «انتقال، توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های معدنکاری در کشور» می‌شود.

«برق ماشین‌آلات معدنی»، «مکانیک ماشین‌آلات معدنی»، «اتوماسیون ماشین‌آلات معدنی»، «روش‌های نوین فرآوری مواد معدنی»، «انتقال و توسعه فناوری‌های معدنکاری»، «مواد پیشرفته در فناوری‌های معدنکاری»، «روش‌های نوین اکتشاف منابع زیرزمینی (معادن، نفت و گاز، آب‌های زیرزمینی)»، «کاربرد فناوری‌های نوین در معدنکاری»، «روش‌های نوین استـخراج و پایدارسازی معادن»، «فناوری‌های اندازه‌گیری و رفتارنگاری در معادن» و «روش‌های نوین شناسایی و کاهش آثار زیست‌محیطی معدنکاری» از جمله محور‌های اصلی این رویداد است.

ایران کشوری است که همه ظرفیت‌های لازم برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی را دارد. اما این کار نیازمند شکل‌گیری ارتباط مؤثر و سالم بین دانشگاه‌ها، شرکت‌های سازنده تجهیزات و ارائه‌کننده خدمات مهندسی و واحد‌های معدنی کشور است. برگزاری کنفرانس ملی فناوری‌های معدنکاری ایران نیز فرصتی است تا بازیگران صنعت معدن گرد هم جمع شوند و برای توانمندسازی این حوزه همفکری و هم‌افزایی کنند.

همه دانش‎‌پژوهان، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در زمینه صنایع معدنی و وابسته و کارشناسان معدنی سراسر کشور دعوت هستند تا با مشارکت در این رویداد و ارائه مقالات، طرح‌ها و فناوری‌های خود به توسعه زیست‌بوم صنعت معدن کمک کنند. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://imt۲۰۲۲.yazd.ac.ir/Home/Index مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

تاریخ‌سازی فولاد مبارکه با رکورد تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام و تختال

تاریخ‌سازی فولاد مبارکه با رکورد تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام و تختال

اسفند ۲۱, ۱۴۰۱ اخبار روز معدن و صنایع معدنی محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: عبور از ۱۰ میلیون تن فولاد خام، ۱۰ روز مانده به پایان سال، با رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، در حالی رخ داد که حدود یک‌میلیون تن افت تولید

تغییر ساختار اکتشافی کشور جهت توسعه صنایع معدنی

تغییر ساختار اکتشافی کشور جهت توسعه صنایع معدنی

به گزارش  چیلان ،نخستین کنفرانس تخصصی «اکتشاف» با حضور دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری توسعه‌ی معادن و فلزات، معاونین و کارشناسان مجموعه و جمعی از فعالان عرصه معدن و صنایع معدنی، در هتل المپیک در حال برگزاری است. دکتر اردشیر سعدمحمدی که به عنوان سخنران در این همایش حضور داشت،

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

می‌متالز - آمار‌ها نشان می‌دهد که در دی ماه ۱۴۰۱ صادرات حوزه معدن و صنایع معدنی کشور به ۸۶۴‌میلیون دلار رسیده است که این میزان، از کاهش ۳۰‌درصدی صادرات ماه به ماه و افت ۲۴‌درصدی صادرات سالانه حکایت دارد. به گزارش می‌متالز، در مجموع در ۱۰ماهه اول امسال میزان صادرات

نزدیک شدن به فناوری روز دنیا چه کمکی به صنایع معدنی خواهد کرد؟

نزدیک شدن به فناوری روز دنیا چه کمکی به صنایع معدنی خواهد کرد؟

معدنکاری هر کشور را می‌توان با دو عامل «علم و تکنولوژی» و «ماشین آلات و تجهیزات معدنی»، با دیگر کشورها مقایسه کرد. ضعف در این فاکتورها رکود و عدم رشد در فعالیت معدن‌کاری را سبب می‌شود. در حوزه معدن سه زمینه فعالیت اصلی وجود دارد که شامل اکتشاف، استخراج و

سبد خرید