شرکت یو.اف.آر

معرفی شرکت ” Universal Field Robots- یونیورسال فیلد روبوتس (یو.اف.آر)”


مقدمه


علی‌رغم پیشرفت‌های علمی، صنایع معدنی همچنان نیاز زیادی به نیروی انسانی دارند. یونیورسال فیلد روبوتس در تلاش است تا با آوردن ربات‌هایی کاملاً خودمختار و توانمند در مقیاس صنعتی، این شرایط را تغییر دهد. شرکت یو.اف.آر معتقد است که محصولاتش می‌توانند زندگی مردم در سراسر جهان را بهبود بخشند و با ساخت این ربات‌ها می‌توان جهان را به مکانی ایمن‌تر، مولد و پایدار تبدیل کرد.
این تیم متشکل از مهندسان مکانیک، مکاترونیک و رباتیک بوده که نرم‌افزاری را برای کنترل کاملا اتوماتیک عملکرد ماشین‌های خود توسعه داده‌‌اند.

تاریخچه


جف استرلینگ مدیر و بنیان‌گذار یو.اف.آر یک مهندس مکانیک با بیش از ۳۵ سال سابقه است که دانش خود در صنایع معدنی را مدیون حضور در پروژه‌های رباتیک، اتوماسیون، اکتشاف، مس، نیکل، کارهای خاکی و … است. او می‌خواست بداند آیا یک تیم کوچک می‌تواند محصولات رباتیک کاربردی تولید کند؟ پاسخی که او یافت این بود که اگرچه بسیاری در این کار شکست خورده بودند، برخی نیز به موفقیت رسیدند!
اواسط ۲۰۱۶ اولین عضو تیم شروع به کار کرد. در آن زمان یک بیل مکانیکی خریداری شد تا یک نمونه اولیه ساخته شود. در سپتامبر ۲۰۱۷ اولین ربات ۳ تنی تولید و آزمایش شد. در ماه مه ۲۰۱۸ نیز ربات دوم ۳.۵ تنی به نمایش درآمد.
در کنفرانس بین المللی رباتیک و اتوماسیون که در بریزبین برگزار شد اولین مشتری‌های محصول پیدا شدند: نیوکرست برای استخراج زیرزمینی و سیمیک برای همکاری در توسعه برنامه یو.اف.آر اتوپایل.
یو.اف.آر همچنین در سال ۲۰۱۹برنده مسابقه فناوری‌های استرالیا شد.


ویژگی‌ها

محصولات این شرکت دارای ویژگی‌های به خصوصی است که در ادامه خواهد آمد:
• پلتفرم مکانیکی اثبات شده
استفاده از بیل مکانیکی کاترپیلار به عنوان پایه طراحی ربات‌های این شرکت ضمن استفاده از محصولی که آزمون خود را گذرانده‌است، از اختراع دوباره چرخ جلوگیری می‌کند!
• فناوری پیشرفته دید
پیشرفت چشمگیر در دوربین استریو و استفاده از فناوری لیدار، تکنیکی قدرتمند در سنجش از راه دور لیزری می‌باشد.
• ظرفیت قابل‌توجه برای کار
ظرفیت‌ ربات‌ها به تن در ساعت و کیلومتر در روز اندازه‌گیری می‌شود. ربات‌ها صرفا کاربرد تحقیقاتی نداشته و به صورت جدی برای کار مورد استفاده قرار می‌گیرند.
• نظارت و کنترل از راه دور
ماشین‌آلات به اینترنت متصل هستند و می‌توانند از هرجای زمین کنترل شوند.
• کاملا خودکار
می‌توان تنظیم کرد که ربات‌ها بدون اپراتور کار کنند و کارهای مختلف را بدون کمک انجام ‌دهند. انتخاب با مشتری است که به صورت کاملاً مستقل، نیمه مستقل یا دستی با کنترل کننده از ربات استفاده کند.
• شبیه‌ سازی دیجیتالی
قبل از اقدام به ‌آزمایش در دنیای واقعی برای کاهش هزینه‌های تحقیق و توسعه، از شبیه‌سازی برای نمونه اولیه دیجیتالی جهت رسیدن به گزینه ایده‌آل استفاده شده‌است.


کاربرد محصولات


این ربات‌های پیشرفته برای انواع مختلف کاربران از معدن‌کاری گرفته تا کشاورزی، ساخت و ساز و سایر موارد مناسب هستند.
• صنایع معدنی و انرژی
استخراج سطحی، استخراج زیرزمینی ، سوخت گیری کامیون، پشتیبانی لجستیکی، بارگیری کامیون و نگهداری جاده.
• مزرعه خورشیدی
انباشت مستقل پایه‌های ساخت مزرعه خورشیدی، پست‌های رانندگی و پشتیبانی لجستیکی تجهیزات ساختمانی.
• ساخت و ساز
حفاری و راه سازی
• کشاورزی
برداشت خودکار میوه، کنترل علف‌های هرز، هرس و چمن زنی.


محصولات و موقعیت


از بهترین محصولات این شرکت نیز می‌توان “یو.اف.آر اتونومی”، “یو.اف.آر اتولاگ”، “یو.اف.آر هول رپ”، “یو.اف.آر اتوپایل”، “یو.اف.آر اتوفیول” و “یو.اف.آر دلیور” را نام برد.


این شرکت در شهر بریزبین در ایالت کوئینزلند استرالیا واقع شده‌است.

لیتیوم دروازه جهانی شدن/ فلز استراتژیک لیتیوم جز صنایع های‌تک چه کاربردی دارد؟

لیتیوم دروازه جهانی شدن/ فلز استراتژیک لیتیوم جز صنایع های‌تک چه کاربردی دارد؟

می‌متالز - با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده و با استفاده از متخصصان و سرمایه‌گذاران متعهد می‌توان از لیتیوم به عنوان یک فلز استراتژیک و خاص در راستای جهانی شدن صنعت ایران بهره برد. به گزارش می‌متالز، هفته گذشته مدیرکل دفتر امور اکتشاف وزارت صمت و معاون امور معادن سازمان

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

به گزارش معدن نیوز -مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌و‌گو با معدن‌نیوز اظهار داشت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در راستای برنامه‌های پیشرفت و توسعه به یکی از مولفه‌های جدی در برنامه‌های خودش رسیده است که حوزه توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان است.  حمیدیان افزود: واقعیت اجتناب‌ناپذیری صنایع

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

سد بزرگی به نام موانع صادراتی کامودیتی‌ها بر سر راه صنایع معدنی

می‌متالز - آمار‌ها نشان می‌دهد که در دی ماه ۱۴۰۱ صادرات حوزه معدن و صنایع معدنی کشور به ۸۶۴‌میلیون دلار رسیده است که این میزان، از کاهش ۳۰‌درصدی صادرات ماه به ماه و افت ۲۴‌درصدی صادرات سالانه حکایت دارد. به گزارش می‌متالز، در مجموع در ۱۰ماهه اول امسال میزان صادرات

معادن غنی از طلا در سیستان و بلوچستان با ظرفیت چندین میلیون تن

معادن غنی از طلا در سیستان و بلوچستان با ظرفیت چندین میلیون تن

۳۰ میلیون تن ماده معدنی طلا شناسایی شده و از ۴ معدن طلا در ۳ معدن سرمایه‌گذاری شده است می‌متالز - سیستان و بلوچستان استانی که روی گنجینه‌ای از ثروت‌های مختلف خوابیده، اما هنوز هم شنیدن نامش، فقر و محرومیت را در اذهان تداعی می‌کند. این منطقه به‌دلیل قرار گرفتن

سبد خرید