ساخت بزرگترین مجمتع صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در لامرد

می‌متالز – معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در دیدار با گروه سرمایه‌گذاری خارجی از پیگیری و برنامه‎‌ریزی جهت اجرای پروژه بزرگ مجتمع فروآلیاژ به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی فروآلیاژ جنوب کشور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی لامرد با ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۸۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محسن ربانی‌زاده در جلسه بررسی و امکان‌سنجی راه‌اندازی مجموعه صنعتی فروآلیاژ که با حضور هیات سرمایه‌گذاری از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس برگزار شد اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر لامرد، قطب انرژی و صنعتی جنوب کشور است و به سبب شاخصه‌هایی، چون نزدیکی به دریا و شرایط اقلیمی مطلوب، بهترین نقطه برای‌سرمایه‌گذاری به‌حساب می‌آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اضافه کرد: استقرار مناطق ویژه اقتصادی در شهرستان‌های جنوب استان در راستای تحقق سیاست اقتصاد دریامحور، راهکاری اساسی برای تقویت بنیه صنعتی کشور و رونق تولید و رفع معضل بیکاری به شمار می‌آید که در وضعیت کنونی کشور، منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس با تکیه بر دانش فنی و مهندسی دست اندرکاران و حمایت‌های مسوولان کشوری و استانی توانسته منطقه‌ای ویژه را در ریل توسعه قرار دهد.

معاون استاندار با تأکید بر اینکه باید عرصه و گستره لازم برای ورود سرمایه‌گذاران را به استان مهیا کنیم، تصریح کرد: تولید توام با سرمایه‌گذاری راهکاری اساسی در برون‌رفت از رکود تورمی است؛ لذا نیاز امروز بخش اقتصاد سوق دادن سرمایه گذاری‌ها به سمت سرمایه‌گذاری‌های تولیدی و اشتغال‌زا با بهره‌گیری از ظرفیت بالقوه ژئوپلیتیکی است.

وی افزود: حمایت از سرمایه‎‌گذاران برای ایجاد اشتغال‌زایی پایدار و رشد اقتصادی استان ضرورت دارد و با اجرای این پروژه که صرفه‌جویی ارزی فراوانی برای کشور در پی دارد، ۲۸۰۰ مورد اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

ظرفیت‌های معدنی ایران

ظرفیت‌های معدنی ایران

ایران دارای قابلیت‌ها و منابع طبیعی متنوع، آب و هوا و اقلیم گوناگون است. ایران، دومین کشور دارای ذخایر گازی جهان، سومین کشور از نظر ذخایر نفتی جهان و یکی از کشورهای مهم عضو اوپک به ‌شمار می‌رود. ایران به‌ دلیل داشتن منابع غنی از ذخایر هیدروکربنی همراه با سایر

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

دانش‌بنیان‌ها، عامل توسعه و پیشرفت صنایع بزرگ معدنی

به گزارش معدن نیوز -مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌و‌گو با معدن‌نیوز اظهار داشت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در راستای برنامه‌های پیشرفت و توسعه به یکی از مولفه‌های جدی در برنامه‌های خودش رسیده است که حوزه توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان است.  حمیدیان افزود: واقعیت اجتناب‌ناپذیری صنایع

پژوهش‌های معدنی

پژوهش‌های معدنی

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، از ابتدای امسال 10 پروژه تحقیقاتی در سطح سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در حال اجرا و 15 تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری میان سازمان و مجموعه‌های علمی تحقیقاتی و دانشگاه‌ها، بنگاه‌های بزرگ صنایع معدنی و برخی دستگاه‌های اجرایی کشور منعقد شده است.

ریخته‌گری پیوسته در فولادسازی

ریخته‌گری پیوسته در فولادسازی

ریخته‌گری پیوسته از فرآیندهای ارتباطی مهم بین فولادسازی و نورد است. از سال 1856 میلادی این روش برای ریخته‌گری پیشنهاد شد که در سال 1930 به عنوان روشی رایج برای تولید آلیاژهای غیرآهنی نیز مورد استفاده قرار گرفت. در اواسط دهه 1980، ریخته‌گری پیوسته به بزرگ‌ترین روش ریخته‌گری تبدیل شد

سبد خرید